Dagligdagen

Morgen

Børnehuset åbner kl. 6.15, hvor vi mødes i fællesrummet. Kl. 6.30 går vuggestuebørnene  i vuggestuen og børnehavebørnene bliver i fællesrummet/børnehaven.
Fra vi åbner og frem til kl. 7.30 kan alle børn, der har behov, spise morgenmad. Der serveres havregryn/grød, cornflakes, tykmælk og rugbrød. Ønsker man selv at medbringe morgenmad, kan det lade sig gøre, dog kun til samme dags brug, da vi ikke har mulighed for at opbevare mange børns morgenmad.

Formiddagen

Her foregår forskellige pædagogiske aktiviteter.  Børnene samles  ca kl 9 til en formiddagssnack og snak om dagens aktiviteter. Hver gruppe laver uge/månedsplaner som publiceres på Tabulex.

Rødderne (busgruppen) tager afsted

Frokost

Ca. kl. 11 Serverer vi mad for børnene.

Eftermiddagen

Efter frokost går alle børnehavebørnene på legepladsen, undtaget de der har brug for en middagssøvn.

Ca. kl. 14 samles grupperne igen og spiser frugt/brød. - Om fredagen spiser vi allerede kl. 13.30

Busgruppen vender hjem

Dagens afslutning

Omkring kl. 15.30-16.00 samles de sidste børn og voksne på tværs af grupperne og vi laver forskellige lege og aktiviteter efter lyst, inde som ude.

Om påklædning

Det er vigtig at børnene har praktisk tøj på, da vi dagligt er ude og iøvrigt leger, maler, tumler osv. I garderoben er der en kasse, hvor der er mulighed for, at have noget skiftetøj liggende. Det vil iøvrigt være en stor hjælp, at der er navn i tøjet.