Dagligdagen

Morgen

Børnehuset åbner kl 6.30, hvor vi mødes i fællesrummet. Frem til kl 7.30 kan børnene spise morgenmad. Der serveres havregryn/grød, cornflakes, tykmælk og rugbrød. Ønsker man selv at medbringe morgenmad, da kun til samme dags forbrug, p.g.a manglende opbevaringsmulighed.

Formiddagen

Her foregår forskellige pædagogiske aktiviteter.  Forinden samles børnene og har mulighed for at spise en mad fra madkassen og snakke om dagens aktiviteter. Hver gruppe laver uge/månedsplaner som publiceres på Tabulex.

Rødderne (busgruppen) tager afsted

Frokost

Ca. kl. 11 spiser børn og voksne deres medbragte madpakker, børnehaven giver mælk og vand til. I vuggestuen er der fuld kostordning.

Eftermiddagen

Efter frokost går alle børnehavebørnene på legepladsen, undtaget de der har brug for en middagssøvn.

Ca. kl. 14 samles grupperne igen og spiser deres medbragte frugt. - Om fredagen spiser vi allerede kl. 13.30

Busgruppen vender hjem

Dagens afslutning

Omkring kl. 15.30-16.00 samles de sidste børn og voksne på tværs af grupperne og vi laver forskellige lege og aktiviteter efter lyst, inde som ude.

Om påklædning

Det er vigtig at børnene har praktisk tøj på, da vi dagligt er ude og iøvrigt leger, maler, tumler osv. I garderoben er der en kasse, hvor der er mulighed for, at have noget skiftetøj liggende. Det vil iøvrigt være en stor hjælp, at der er navn i tøjet.