Vintervejr

I tilfælde af snestorm

De enkelte institutioner lukkes kun pga. snestorm, hvis der træffes beslutning om det fra børnechefen i Randers Kommune.

Vælger man at lukke institutionerne annonceres det på P4 Østjylland samt Radio ABC/Radio ALFA. Ved optræk til snestorm er det derfor en god idé at følge med på P4 Østjyllands hjemmeside samt at lytte til radioen. 

I dagtilbuddet bestræber vi os på at gennemføre så normal en hverdag som muligt - trods vejrets udfordringer. Personalet møder ind i det omfang det er muligt, og der bliver personale i institutionen så længe, der er børn, der har behov for pasning.

Det kan være en god idé at køre lidt tidligere fra din arbejdsplads i tilfælde af snestorm, så du er sikker på at nå hjem til dit barn. Eller det kan være en god idé at have en "nødplan" klar i form af naboer eller bedsteforældre, hvis du bliver forhindret i selv at hente dit barn.

Holder dit barn en fridag, fordi I er forhindret i at nå frem til institutionen pga vejret, vil vi meget gerne have, at I ringer besked til os - i så fald kan vi måske undgå at noget personale begiver sig unødvendigt ud i snemasserne.